Garantie en Retouren

Mestoramies.nl is een professionele webwinkel die hoogwaardige service biedt. Mestora Mies heeft scherpe prijzen en voordelige aanbiedingen. Mestora Mies doet haar uiterste best om de producten in goede staat bij je geleverd te krijgen. Mocht je het door jou bestelde product willen ruilen of retourneren, dan is dit mogelijk.

Retouren van uw pakket kan altijd binnen 14 dagen, na ontvangst van uw bestelling. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Mits je meerdere items hebt besteld en niet het gehele bestelling retouneert, dan ontvang je alleen het aankoopbedrag van de geretouneerde artikel. Enkel de retourkosten zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 5,95 per pakket via DHL online (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van DHL die u wilt gebruiken). Uiteraard kan je ook gebruik maken van PostNL, maar dan ben je iets duurder uit. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mestoramies.nl geretourneerd worden.

Als je een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 48 uur na levering hiervan melding te maken via de whatsapp support op www.mestoramies.nl. Je kan natuurlijk ook een e-mail versturen naar [email protected]. Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Je ontvangt via e-mail dan een retourformulier waar alle instructies in staat. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, als het product in goede staat retour is ontvangen.

Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd. Voor meer informatie over onze garantie en retouren-regeling verwijzen wij je naar onze Algemene Voorwaarden.

×

Hi,
Waar mee kunnen we je helpen?

×