Over ons

Mestora Mies staat voor modest fashion.

Modest Fashion is een groeiende trend en wordt steeds meer erkend en gewaardeerd in de mode-industrie. Het biedt een alternatief voor de dominante stijlen die vaak gericht zijn op het tonen van zoveel mogelijk huid.

Het laat zien dat je er trendy en modieus uit kunt zien, zonder concessies te doen aan je eigen waarden en overtuigingen. 

Een belangrijk kenmerk van Mestora Mies is bescheidenheid

Bescheidenheid en modest fashion zijn meer dan alleen kledingstijlen. Ze zijn een manier van leven, een manier om respect te tonen voor jezelf en anderen. Het gaat om het vinden van de juiste balans tussen mode en bescheidenheid, je eigen stijl kunt ontwikkelen en jezelf kunt uitdrukken op een manier die zowel stijlvol en respectvol is. Dus waarom zou je niet kiezen voor modest fashion en laten zien dat bescheidenheid en stijl hand in hand kunnen gaan?

Deze merken bieden kledingstukken die stijlvol en eigentijds zijn. Modeshows en evenementen, zoals de jaarlijkse Istanbul Modest Fashion Week, hebben modest fashion een internationale erkenning en bekendheid gegeven.

Stel ons uw vraag:

Wil je meer informatie over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Je krijgt snel een antwoord terug.

×

Hi,
Waar mee kunnen we je helpen?

×