Sadaqa
Jariyah

Met Sadaqa Jariyah Wilt
Mestora Mies Klanten Erbij Betrekken Om Waterputten Te Bouwen.

Sadaqa Jariyah is een terugkerende of doorlopende vorm van liefdadigheid. Zowel de gever als de ontvanger hebben hier baat bij, niet alleen in dit leven. Een van de mooiste redenen om Sadaqa Jayirah te geven is vanuit dankbaarheid.

Het is ook mogelijk om je donatie als eerbetoon aan een van je dierbaren te geven.

Toegang tot schoon drinkwater is een fundamenteel mensenrecht, maar helaas hebben miljoenen mensen over de hele wereld nog steeds geen toegang tot veilig drinkwater. Gelukkig kunnen waterputten een verschil maken in gemeenschappen die lijden onder watertekorten. 

Mestora Mies besloot om actie te ondernemen en haar eerste waterput te doneren als een symbool van hoop en vooruitgang.

Van elke geplaatste bestelling gaat er een klein gedeelte van het totaalbedrag naar een waterput potje. Zo spaart Mestora Mies het op. 

Op 22 mei 2021 heeft Mestora Mies haar eerste waterput opgeleverd gekregen in Birma.

De donatie van waterputten onder de namen van klanten versterkt niet alleen de banden tussen Mestora Mies en hun klanten, maar creëert ook een gevoel van gemeenschap en solidariteit. Het herinnert ons eraan dat we, ongeacht onze afstand of achtergrond, samen kunnen komen om positieve veranderingen de wereld in te brengen.

Elke waterput die wordt gegraven en gerealiseerd, draagt de naam Mestora Mies Customers. Dit geeft de donatie een betekenis van verbondenheid en dankbaarheid.

Van elke gerealiseerd waterput is dit terug te zien op onze site via het kopje Donatieprojecten.

Als u geïnteresseerd bent in het vrijwillig doneren aan dit nobele initiatief of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met [email protected] waarbij wij u graag verder helpen.

Doneer NU

Bedrag

×

Hi,
Waar mee kunnen we je helpen?

×